-
Поділіться з друзями! 
🔊
Dio — Don't Talk to Strangers

SAXON видали лірик відео до пісні Witches of Salem

SAXON видали лірик відео до пісні Witches of Salem
25.04.2024 101
фото: youtube
Британські легенди хеві-металу SAXON поділилися лірик відео до пісні Witches Of Salem. Пісня увійшла до 24-го альбому британців, він мав назву Hell, Fire And Damnation і вийшов 19 січня. В ньому гурт досліджував різні сфери та таємниці. Зокрема, у Witches of Salem занурювалися у вивчення теми несправедливого засудження жінок, що стали жертвами суду над "Салемськими відьмами". І весь цей фанатизм і масову істерію, що тоді панувала. Фронтмен Білл Байфорд пояснює:
 
"Це американська історія, але суди над відьмами почалися в Шотландії, поширилися в Англії та через море - до колоній в Америці. Ті бідні жінки в Салемі… вони не були відьмами. Їм просто не пощастило. Їх звинувачували в усьому: у хворобах, у тому, що скисло молоко чи здох кінь. Можливо, цим жінкам просто заздрили. А хтось із них відмовив у відповідь на залицяння. Хто зна! Але як тільки жінку хтось називав відьмою, дороги назад в неї вже не було"
 
 
 

📱 Слухайте зі смартфона

Рок-цитата наступна

Я вірю, що єдиний спосіб для людства врятуватись – це колонізувати космос. Із Землею ми явно перегнули палку – для неї все скінчено. Ace Frehley Kiss

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом